Data: 2015-02-14 13:15:04
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 14 Feb 2015 13:09:52 +0100, krys napisał(a):
> XL wrote:
>
>> Dnia Sat, 14 Feb 2015 10:47:52 +0100, krys napisał(a):
>>
>>> XL wrote:
>>>
>>>> Dnia Fri, 13 Feb 2015 20:30:17 +0100, krys napisał(a):
>>>>
>>>>> A ty bedziesz nam tu standardy wyznaczać. Zwłaszcza bulwą jako
>>>>> korzeniem spichrzowym ziemniaka.
>>>>
>>>> Bulwa ziemniaka to podziemne organy spichrzowe.
>>>
>>> Mam ten korzeń przywlec żywcem z ogrodów?
>>>
>>> Proszę bardzo:
>>>
>>> "Mam tam MIĘKISZ SPICHRZOWY w jego korzeniach (jak zresztą u wszystkich
>>> roślin, nie tylko u tych, u których okiem ignoranta widzisz ZGRUBIENIA
>>> SPICHRZOWE jak u rzodkiewki czy buraka lub KORZENIE SPICHRZOWE jak
>>> u ziemniaka)."
>>> Prawa autorskie zachowaj dla potomnych.
>>
>> Poszukaj więcej - jedna jaskółka... itp.
>
> Po co?I tak każdy wie, że jak Ciebie za rękę złapać, to powiesz, że ręka nie
> Twoja.
Nigdzie tak nie mówię. Jeden błąd nie dyskwalifikuje - ale czepianie się
wciąż tego jednego, aby własnych wiele usprawiedliwić...
|