Data: 2015-02-14 10:47:52
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
XL wrote:
> Dnia Fri, 13 Feb 2015 20:30:17 +0100, krys napisał(a):
>
>> A ty bedziesz nam tu standardy wyznaczać. Zwłaszcza bulwą jako korzeniem
>> spichrzowym ziemniaka.
>
> Bulwa ziemniaka to podziemne organy spichrzowe.
Mam ten korzeń przywlec żywcem z ogrodów?
Proszę bardzo:
"Mam tam MIĘKISZ SPICHRZOWY w jego korzeniach (jak zresztą u wszystkich
roślin, nie tylko u tych, u których okiem ignoranta widzisz ZGRUBIENIA
SPICHRZOWE jak u rzodkiewki czy buraka lub KORZENIE SPICHRZOWE jak
u ziemniaka)."
Prawa autorskie zachowaj dla potomnych.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|