Data: 2006-09-24 14:06:53
Temat: Re: Pryskający olej
Od: "@nn" <a...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barbara K. wrote:
>> Będę wdzięczna za rady.
> Dobrym sposobem jest wsypanie trochę soli do oleju (oczywiście jeśli
> nie smażysz właśnie czegoś "na słodko"). Wtedy nie pryska, a jesli
> już, to zdecydowanie mniej.
Albo smażenie pod przykryciem - ja tak robię z fontrupką drobiową bo pryska
jak cholera :D
Ania
--
Kiedy sądzisz, że już gorzej być nie może - na pewno będzie.
Kiedy sądzisz, że będzie dobrze - kompletnie się mylisz.
Kiedy sądzisz, że myśląc, że będzie źle też się mylisz - będzie
jeszcze gorzej.
mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ # gg:1737648 # www.madej.master.pl
|