Data: 2009-06-30 13:59:22
Temat: Re: Pryskający tłuszcz z patelni
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 29 Jun 2009 08:37:58 -0700 (PDT), mal napisał(a):
> On 27 Cze, 00:19, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Fri, 26 Jun 2009 18:45:15 +0200, jadrys napisał(a):
>>
>>> A poza tym - co za smak ma jajko usmażone bez tłuszczu. brrr.
>>
>> Łobożę, istny horror :-D
>
> Można, ale np.jajecznicę na pomidorach. Właśnie zbliża się sezon.
> Poza tym nie musi być to na patelni, a wystarczy rondelek.
>
> Pozdr.
>
> mal
To już wolę na parze... Pomidory obowiązkowo, ale wpierw masełko, w
roztopione masełko te pomidory... udusić; karotenik/lykopenik się pięknie w
tłuszczu rozpuści, kolor piękny będzie, smak niebiański i jak zdrowo.
Nieeee, bez masełka jajeczniczka z pomidorami nie liczy się :-)
|