Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!not-for-mail
From: "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Przyprawiona wolowina na surowo
Date: Mon, 1 Oct 2001 08:01:52 +0200
Organization: http://news.icm.edu.pl/
Lines: 37
Message-ID: <9p90qb$4tu$1@sunsite.icm.edu.pl>
References: <9p8bvn$65h$1@sunsite.icm.edu.pl> <9p8t7e$5jr$1@galaxy.uci.agh.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Trace: sunsite.icm.edu.pl 1001916043 5054 148.81.93.2 (1 Oct 2001 06:00:43 GMT)
X-Complaints-To: a...@i...edu.pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 1 Oct 2001 06:00:43 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:72343
Ukryj nagłówki
Tak, ale to nie byl tatar. Mieso nie bylo mielone, to byly plasterki
ukrojone z calego kawalka, dlatego zadalam pytanie, bo pewnie jakos inaczej
przyprawia sie kawalek, a inaczej tatara.
--
Bozenka z Wilna :o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200
http://bozena.samorzad.pw.edu.pl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
=================================
Galeria grupy: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
Archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
=================================
"{Wilma}" <w...@o...pl> wrote in message
news:9p8t7e$5jr$1@galaxy.uci.agh.edu.pl...
>
> Użytkownik "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
> news:9p8bvn$65h$1@sunsite.icm.edu.pl...
> : I oczywiscie miesko, bylo tak dobre, ze znikalo w mgnieniu oka. Czy to
> : trudne? Usmiecham sie i prosze o pomoc :o)))))))))
> :
> : Bozenka z Wilna :o)
> :
> : P.S. Natychmiast miesko zostalo nazwane "Wscieklymi krowami" :o)), ale
to
> : wcale nie przeszkadzalo w jedzeniu :o)
>
> Bozenko. Pewnie jadlas tatara? Jesli tak, to niedawno byl tu watek o
tatarze.
> Jak bedziesz miala problemy z odszukaniem to napisz.
> pozdr. Wilma
>
|