Data: 2001-10-01 06:41:54
Temat: Re: Przyprawiona wolowina na surowo
Od: "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
To tak jak ja :o)))
--
Bozenka z Wilna :o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200
http://bozena.samorzad.pw.edu.pl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
=================================
Galeria grupy: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
Archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
=================================
"{Wilma}" <w...@o...pl> wrote in message
news:9p919r$c08$1@galaxy.uci.agh.edu.pl...
>
> Użytkownik "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
> news:9p90qb$4tu$1@sunsite.icm.edu.pl...
> : Tak, ale to nie byl tatar. Mieso nie bylo mielone, to byly plasterki
> : ukrojone z calego kawalka, dlatego zadalam pytanie, bo pewnie jakos
inaczej
> : przyprawia sie kawalek, a inaczej tatara.
>
> - No to rzeczywiscie nowinka. Napewno bylo jakos odpowiednio "peklowane".
Az Ci
> zazdroszcze ... no bo wiesz ... ja ze slodyczy to tylko miecho lubie ;o))
>
> pozdr. Wilma
>
|