Data: 2014-01-02 23:06:01
Temat: Re: Przysmaki sylwestrowe.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 02 Jan 2014 20:33:18 +0100, FEniks napisał(a):
> W dniu 2014-01-02 18:56, Fragile pisze:
>>
>> Też tak myślę. Jeśli ktoś lubi baaardzo soczyste, to chyba powinien dodać
>> mniej bułki, a więcej śmietany/mleka. No i ta cebulka podsmażona :)
>
> Tylko że wtedy masa mięsna będzie luźna i trudno będzie osiągnąć kształt
> zgrabnych kuleczek. ;)
>
> Ewa
Absolutnie nie. Dobre chude (!)miesko samo się siebie trzyma świetnie.
Czyli - polędwica. Z dodatkiem małej ilosci oliwy, czyli tatar.
--
XL
"Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
|