« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta .pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "waldek" <x...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pytanie do ekspertów pieczeni Date: Fri, 4 Apr 2003 09:27:19 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 23 Message-ID: <b6jcc8$bga$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <b6d7vf$qoh$1@inews.gazeta.pl> <b6ftj1$8r5$1@inews.gazeta.pl> <1...@h...kabelfoon.nl> <1fsvp13.1nvuj8p10weeaiN%wlos@tele.com.pl> NNTP-Posting-Host: alpha.ckp.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1049441480 11786 212.160.198.2 (4 Apr 2003 07:31:20 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 4 Apr 2003 07:31:20 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4807.1700 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4807.1700 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:151837 Ukryj nagłówki > Mnie sie wydaje, ze mieso pieczono na dlugo przed wynalezieniem takich |
Zobacz także