Data: 2014-02-10 19:12:04
Temat: Re: Pytanie o frytkownice
Od: "Dariusz K. Ładziak" <d...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Sun, 9 Feb 2014 15:37:10 +0100, Stokrotka napisał(a):
>
>>>> 1.Czy frytkownica zapewnia, że podczas smażenia w pomieszczeniu nie
>>>> śmierdzi, tak jak pszy smażeniu tradycyjnym?
>>>
>>> Nie.
>>
>> Dzięki, tylko w takim razie nie rozumiem po co ten spszęt ktoś wymyślił.
>
> Też nie rozumiem. Tzn nie rozumiem z punktu widzenia konsumenta. Bo już z
> punktu widzenia producenta i sprzedawcy - rozumiem bardzo dobrze :-)))
Ikselko, frytkownica jest takim samym wynalazkiem jak patelnia
elektryczna. Jej miejsce w dużej, profesjonalnej kuchni. Jak się smaży
frytki szesnaście godzin na dobę to lepiej mieć do tego specjalizowany
sprzęt. Jak się smaży raz na dwa tygodnie - chyba koszyczek (albo wręcz
łyżka durszlakowa) i garnek wystarczą.
--
Darek
|