Data: 2017-06-15 21:20:08
Temat: Re: Rabarbar do ciasta.
Od: Animka <a...@t...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-06-15 o 21:08, Ikselka pisze:
> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Na zimę i na bieżąco. Prosty trik - pokroić w dwucentymetrowe kawałki (bez
>> obierania) i zasypać cukrem, lekko wymieszać, posypać cukrem powierzchnię.
>> Przykryć, zostawić na kilka godzin, od czasu do czasu wymieszać.
>> Odcedzić, wymieszać z dwiema łyżeczkami budyniu waniliowego
>
> w proszku
>
> - przed samym
>> dodaniem do ciasta.
>> Sok używać do picia z wodą gazowaną, jest przepyszny. Można go
>> pasteryzować. Można tez nadmiar rabarbaru zapasteryzować w tym soku do
>> ciast na zimę. Jest super.
>>
>>
>
> J.w.
W jakim celu po 3 razy na to samo odpowiadasz, a nawet na swoje własne
posty.
Przecież i tak Cię wszyscy widzą.
--
animka
|