Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Rabarbar do ciasta. Re: Rabarbar do ciasta.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Rabarbar do ciasta.

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail
From: Trefniś <t...@m...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Rabarbar do ciasta.
Date: Thu, 15 Jun 2017 21:36:59 +0200
Organization: private
Lines: 48
Message-ID: <o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
References: <59428d4d$0$653$65785112@news.neostrada.pl>
<5942db43$0$651$65785112@news.neostrada.pl>
<ohumms$ves$1@news.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: 088156090073.wroclaw.vectranet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed; delsp=yes
Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1497555441 1576 88.156.90.73 (15 Jun 2017 19:37:21
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 15 Jun 2017 19:37:21 +0000 (UTC)
User-Agent: Opera Mail/1.0 (Win32)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377124
Ukryj nagłówki

W dniu .06.2017 o 21:20 Animka <a...@t...wp.pl> pisze:

> W dniu 2017-06-15 o 21:08, Ikselka pisze:
>> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>> Na zimę i na bieżąco. Prosty trik - pokroić w dwucentymetrowe kawałki
>>> (bez
>>> obierania) i zasypać cukrem, lekko wymieszać, posypać cukrem
>>> powierzchnię.
>>> Przykryć, zostawić na kilka godzin, od czasu do czasu wymieszać.
>>> Odcedzić, wymieszać z dwiema łyżeczkami budyniu waniliowego
>>
>> w proszku
>>
>> - przed samym
>>> dodaniem do ciasta.
>>> Sok używać do picia z wodą gazowaną, jest przepyszny. Można go
>>> pasteryzować. Można tez nadmiar rabarbaru zapasteryzować w tym soku do
>>> ciast na zimę. Jest super.
>>>
>>>
>>
>> J.w.
>
> W jakim celu po 3 razy na to samo odpowiadasz, a nawet na swoje własne
> posty.
> Przecież i tak Cię wszyscy widzą.
>

Będą kolejne posty, musi doprecyzować przepis.

"z 2 łyżeczkami budyniu waniliowego" - rozumiem, że na jedną Ikselkę?
A może na kilogram rabarbaru? Albo na dwie tony rabarbaru?
Albo na jedną blachę ciasta?

Jak myślicie?

--
Trefniś

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
15.06 Jarosław Sokołowski
15.06 Animka
15.06 Animka
15.06 Jarosław Sokołowski
15.06 Jarosław Sokołowski
15.06 Ikselka
16.06 Roman Rogóż
16.06 Ikselka
16.06 Trefniś
16.06 Roman Rogóż
16.06 Qrczak
16.06 XL
16.06 XL
16.06 Roman Rogóż
16.06 Qrczak
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?