Data: 2000-04-11 22:38:33
Temat: Re: Re :portobello
Od: dzieciol <p...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Slavek wrote:
> Agnieszko,
> Jesli gotowalas z uzyciem swiezych grzybow w Polsce, stosuj wszyskie reguly
> grzybne do Portobello. Moja ostatnia zupa wigilijna byla na bazie porobello.
>
> A to przepis z internetu;
>
> Grilled Portobello Mushrooms
> " Portobello mushrooms are the steaks of the mushroom family. Here there
> marinated and grilled, yummy! "
> Ingredients:
> 3 to 4 fresh portobello mushrooms
> 1/4 cup canola oil
> 3 tablespoons chopped onion
> 4 to 5 cloves garlic, minced
> 4 tablespoons balsamic vinegar
> Directions:
> 1. Clean mushrooms and remove stems, reserve for other use. Place caps on a
> plate with the gills up.
> 2. In a small bowl, combine the oil, onion, garlic and vinegar. Pour mixture
> evenly over the mushroom caps and let stand for 1 hour.
> 3. Grill over hot grill for 10 minutes. Serve immediately.
>
> Mam nadzieje, ze u Ciebie nie jest tak zimno i paskudnie, tutaj pada snieg,
> wieje i jest zimno.
>
> pozdrawiam,
>
> Slav
A tak w ogole to jest zwykla polska kania. /Tak ja zwali na Placu
Kleparskim w Krakowie/.
|