Data: 2000-04-11 22:56:28
Temat: Re: Re :portobello
Od: s...@n...gov (Agnieszka Szalewska-Palasz)
Pokaż wszystkie nagłówki
At 10:38 PM 4/11/00 +0000, you wrote:
>Slavek wrote:
>
> > Agnieszko,
> > Jesli gotowalas z uzyciem swiezych grzybow w Polsce, stosuj wszyskie reguly
> > grzybne do Portobello. Moja ostatnia zupa wigilijna byla na bazie
> porobello.
> >
>
> > pozdrawiam,
> >
> > Slav
>
>A tak w ogole to jest zwykla polska kania. /Tak ja zwali na Placu
>Kleparskim w Krakowie/.
>
powaznie?????? i oni je tutaj hoduja?? bo jakos nie wyobrazam sobie
amerykanow zbierajacych je w lesie (wszystko, co dziko rosnie, przeciez
jest trujace..wliczajac w to dzikie poziomki:-)))
aa, skoro kania, to ja ja zrobie jak..kanie:-)) W panierce, kotletowej, jak
juz Magdalena radzila.
aga
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|