Data: 2004-02-29 14:01:11
Temat: Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [1]
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 29 Feb 2004 14:56:07 +0100, "waldek" <x...@o...pl>
wrote:
>> Wladyslaw Cie za ten czosnek wyklnie, zobaczysz ;)
>====
>Ekskomunika? Jestem niewierz?cy :-}
>====
>
>
>> A ja dzis robie schab srodkowy, duszony.
>====
>He, he. Ja te? w pierwszej wersji mia?em piec schab i nawet go kupi?em, ale
>zapomnia?em powiedzie? ?onie. Kiedy wróci?em do domu by? ju? skrojony i
>rozbity na kotlety.
>
>
>waldek
>====
>
trzeba bylo go poskladan nazad, wstawiajac miedzy niedoszle
kotlety a to sliwke suszona, a to kawalek wedzonki, a to zabek
czosnku nawet i miec kilka schabow w jednym. posypac rozmarynem
(ziolo dnia u mnie)
trys
K.T. - starannie opakowana
|