Data: 2004-02-29 14:08:10
Temat: Re: Relacja na żywo - pieczenie mięsa w 80C [2]
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 2004-02-29 at 14:49, joanna wrote:
> Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:c1sqgq$o34$1@inews.gazeta.pl...
> > ====
> > Dochodzi trzecia godzina pieczenia. W brytfannie bez zmian, to znaczy sosu
> > nie przybywa, ani nie ubywa. Wniosek wyciągam taki, że mięso nie puszcza
> > soków. Może to jest tajemnica przyszłej delikatności i kruchości (mam
> > nadzieję :-)? A może jest za zimno? Okaże się.
> > Temperatura ustabilizowała się na niecałe 100C wewnątrz brytfanny, ale
> zanim
> > do tego doszedłem musiałem długo eksperymentować z wielkością uchylania
> > drzwiczek piekarnika. Termometr zewnętrzny cały czas pokazuje 120-130C.
> Nie przejmuj się w obozach ludzie jedli surowe ludzkie mięso. A w
> ostateczności dasz to co robisz bezdomnym.
> joanna
Bialko sie scina w temperaturze ok. 50 stopni.
A poza tym nie wiem co Ty tak z tym ludzkim wyjezdzasz - przyznajesz sie
do bliskiego pokrewienstwa ze swinia?
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|