Data: 2011-10-14 21:12:47
Temat: Re: Rosół
Od: "lamia" <l...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Waw" <n...@m...ru> wrote in message news:j79hn0$cpf$1@news.onet.pl...
> Jaka wolowine najlepiej do tego dolozyc? Kawalek antrykota bedzie ok?
u mnie: kości z mięsem. - Zupa na kości i mięsie (nie odwrotnie). Kości,
szpik - budulce dla organizmu.
co do mięsa - nie widzę nic złego w wygotowanym mięsie - czy w rozole/zupie
czy na zimno do kanapek - nadal ma smak - lepszy kawałek takiego czegoś, niż
wyroby mięsopodobne, w których smak mięsa to i tak aromaty dodatki
polpeszacze, plus wpompowana masa chemiczna trzymająca wodę i wszytko abyś
tylko uzależł kubki smakowe od podrasowanych smaków i zapomniał smak mięsa.
|