Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!news.supermedia.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.interia.pl!not-f
or-mail
From: Ed <e...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Roztwór do piersi z kurczaka
Date: Wed, 22 Aug 2012 08:48:02 +0200
Organization: INTERIA.PL S.A.
Lines: 43
Message-ID: <k11v9u$rgl$1@usenet.news.interia.pl>
References: <k0d2s0$iai$1@usenet.news.interia.pl> <k0dcpa$ldf$2@inews.gazeta.pl>
<k0dgeg$8nc$1@usenet.news.interia.pl> <k0e9ii$s00$1@news.icm.edu.pl>
<k0ii0m$8l6$1@inews.gazeta.pl> <k0luke$ffl$1@news.icm.edu.pl>
<k0lv6i$3di$1@inews.gazeta.pl> <k0lvbu$g15$2@news.icm.edu.pl>
<k0qfuv$943$2@usenet.news.interia.pl> <k10m6u$8q2$1@news.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: acbf205.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1345618046 28181 83.9.103.205 (22 Aug 2012 06:47:26
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 22 Aug 2012 06:47:26 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:13.0) Gecko/20120614 Thunderbird/13.0.1
In-Reply-To: <k10m6u$8q2$1@news.icm.edu.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:347772
Ukryj nagłówki
W dniu 2012-08-21 21:06, medea pisze:
> W dniu 2012-08-19 12:43, Ed pisze:
>> W dniu 2012-08-17 19:34, medea pisze:
>>> W dniu 2012-08-17 19:32, Stefan pisze:
>>>> No, ja też pekluję taką całą nogę zadnią z szynką na pieczenie i
>>>> podanie na ciepło na takich różnych imprezkach koleżeńskich. I to jest
>>>> cały ceremoniał: nastrzykiwanie, ostrzykiwanie, masowanie, obracanie
>>>> itp tak ze trzy-cztery (nawet) tygodnie. Ale po upieczeniu w piecu
>>>> chlebowym albo w "studni", czasem jeszcze na rożen - to jest mniodzio.
>>>
>>>
>>> No to podaj pytającemu przepis na peklowanie, może go zadowolisz. :)
>>>
>>> Ewa
>>
>> Nie dorobiłaś się nawet własnego przepisu na peklowanie, a z takim
>> znawstwem doradzasz mi co można, a co nie można z mięsem w tej
>> kwestii? ;>
>
> Nie, ja czasem ufam ludziom i przepisom z netu. :)
> A rady na temat co można zrobić z piersią z kurczaka dostałeś - od
> innych i ode mnie także. Wystarczy czasem z kulturą posłuchać.
>
> Dawno takiego gbura nie spotkałam. Nie dziwię się, że pelasi się już nie
> chce dla ciebie gotować.
>
> Ewa
Tylko, że mnie nie interesowało co można lub czego nie można robić z
piersią kurczaka, a zadałem konkretne pytanie i właśnie dzięki
konsekwencji w tym otrzymałem interesujące mnie informacje od
sympatycznych ludzi.
Przykro mi, że okazałem się niedobry i nie zadowoliłem się tym, co
miałaś do powiedzenia, ale zależało mi na tej konkretnej informacji i
powinnaś być już na tyle dorosła, żeby odróżnić asertywność od braku
kultury słuchania czy gburowatości.
Przyznam, że bardzo zaskoczyła mnie Twoja inwektywa oraz komentarz pod
adresem prawdopodobnie mojej rodziny.
I to z jakiego powodu? Bo nie okazałem Ci wdzięczności tylko poddałem w
wątpliwość praktyczną wartość Twoich wiadomości?
Nie sądzę, abym mógł już puścić w niepamięć, że stać Cię na takie chwyty
i mam przynajmniej nadzieję, że nie oczekujesz w rewanżu odpowiedzi w
takim samym stylu ;>
|