Data: 2010-12-19 18:48:55
Temat: Re: Sernik z Marsa
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
medea wrote:
> W dniu 2010-12-19 19:07, krys pisze:
>> medea wrote:
>>
>>> W dniu 2010-12-19 11:04, Qrczak pisze:
>>>
>>>> Innych widać używamy serków, Waśćka.
>>>
>>> Być może. Ja w każdym razie przetestowałam wiele i za każdym razem ten
>>> sam efekt. Może masz mikser jakiś niskoobrotowy.
>>
>> Ale napiszcie wreszcie, o jakie serki chodzi? Twaróg, homogenizowany,
>> siakiś wynalazek typu fromage?
>
> Ja piszę o wszystkich serach tzw. sernikowych, czyli mielonych,
> sprzedawanych w kubeczkach. Wypróbowałam różne rodzaje i każdy przy
> miksowaniu mikserem robi się rzadki.
Aha. To ja takich nie nabywam. Mam ser albo z mleka, albo ostatecznie kupuję
mielony w kostkach, z Rolmleczu.
J.
|