Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Śmierdzący przepis Re: Śmierdzący przepis

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Śmierdzący przepis

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.50.87.71 with SMTP id v7mr54249igz.11.1381310656115; Wed, 09 Oct
2013 02:24:16 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.50.87.71 with SMTP id v7mr54249igz.11.1381310656115; Wed, 09 Oct
2013 02:24:16 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!i2no2712186qav.0!news-out.go
ogle.com!9ni22252qaf.0!nntp.google.com!i2no2712174qav.0!postnews.google.com!gle
groupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Wed, 9 Oct 2013 02:24:15 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <3...@g...com>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=81.219.220.14;
posting-account=67yd9woAAAAHUu8VHyA7Js47M98NE3m3
NNTP-Posting-Host: 81.219.220.14
References: <3...@g...com>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <9...@g...com>
Subject: Re: Śmierdzący przepis
From: s...@g...com
Injection-Date: Wed, 09 Oct 2013 09:24:16 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:352757
Ukryj nagłówki

W dniu środa, 9 października 2013 00:53:18 UTC+2 użytkownik s...@g...com
napisał:
> Witam!! Nieee, jaj se tutaj na tej grupie nie robię, acz sprawa dotyczy się.. JAJ!!
Hmm, wiadomo jak cuchną zbuki.. NH3 !! Wali amoniakiem jak cholera!!
>
> Czy można coś takiego zeżreć?! TAK!! Jeżeli odpowiednio spreparowane jest
FANTASTYCZNE!! Przepisa przywiozłem bezpośrednio z Chin, BEZ JAJ !!, jestem
zafascynowany smakiem tych jajców.. Osobiście sprawdziłem działanie przepisa w
naszych warunkach. DZIAŁA !! Wyszło tak samo jak w Shenzhen !! Upss!! raz mi nie
wyszło, bo nie trzymałem się ściśle przepisu i bebloki z tego wyszły. No dobra,
podaję przepis:
>
>
>
> 1) na jeden litr wody dajemy:
>
> - 72g NaCl (zwykła sól kuchenna, ino Broń Cię MatkoBosko nie jodowana!!)
>
> - 42g NaOH ( wodorotlenek sodu, potocznie "soda kaustyczna". A jeszcze bardziej
potocznie "KRET". Tak, to ciulstwo do przetykania kibli i wszelakich węzłów
sanitarnych.
>
>
>
> 2) Trza to teraz wybełtać z wodą i zagotować. Hmm, a kurde w czym? Za cholerę nie w
Cudach_Wiankach typu Filip/Cepter, bo ten roztwór zeźre Wam te gary. Najlepiej w
zwykłych PRL'owskich emaliowanych. A jak takich nie macie, to zagotujta H2O w byle
czym i rozbełtajcie to choćby w szklanym słoiku.
>
>
>
> 3) Uff.. Tera możemy się napić.. NIEEE!! Nie tego roztworu, ino okowitki!!
Czekając aż ten bybeł obstygnie do temperatury pokojowej.
>
>
>
> 4) Wciepujemy jajca do roztworu w słoju (po obstygnięciu). Qva jego !! Nie da się
jajec utopić !! No bo trza pamiętać o prawie Archimedesa!! Jak temu zaradzić? Ano
wlać tenże roztwór do drugiego naczynia (szklanka) i przydusić tym jajca. Baaa, można
i piachu do tej szklany sypnąć coby jajca były w pełni zanużone w tej bryji..
>
>
>
> 5) A niechaj se tak ze 2 tygodnie poleżą w temp. pokojowej ok. 20oC. Mogą być 3
tygodnie, ale nie więcej w tej temperaturze.
>
>
>
> 6)Wyjmujemy jajca z zalewy, zostawiamy na 1/2 godz. do naturalnego obeschnięcia.
UWAGA !! Nie gołymi łapami, bo zalewa jest OSTRA!!
>
>
>
> 7) Chińczyki zakopują to w glinie na 2 tygodnie. Jest inna metoda!! Teraz mamy
wysuszone jajca, i można je obwinąć folją PVC szczelnie na 2 tygodnie.
>
>
>
> 8)A w międzyczasie przygotowujemy sos do tego :
>
>
>
> - Ciapramy ostre Chili
>
> - Tudzież czosnek
>
> - Odskórowane pomidory
>
> - Sok imbirowy ( rozetrzeć korzeń imbiru na tarce i w paluchach wymiąchać)
>
> - ciuta cukru
>
> - Sos sojowy/ Ilość w/g uznania
>
>
>
> 9) A teraz wygląda to tak:
>
>
>
> - to co było BIAŁKIEM jajca, jest takie galaretowate, taka meduza o brunatnym
zabarwieniu.
>
>
>
> - Żółtko zaś jest takie brunatno-zielone
>
>
>
> 10) A z tym sosem jest to razem ZAJE...!!!
>
>
>
> 11) Hmm.., Po otwarciu wali amoniakiem jak cholera. Panie z grupy mogą mieć opory..
Rozumiem, ale naprawdę warto spróbować !!

Aha!! Kurde, zapomniałem jeszcze o jednej wskazówce. Prawo Archimedesa!! Gęstość
roztworu jest > od gęstości jajców. A trza je w całości utopić!!
Od góry trza je docisnąć np. szklanką wypełnioną tę samą zalewajką bądź piachem. INO
NICZYM METALOWYM!! Dlaczego? "Mały Chemik" , za śmierdzącej komuny była taka gazetka
i ambitnym tłumaczyła to i owo. A dzisiaj to chleją bądź se wstrzykują.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.10 Ikselka
09.10 olo
09.10 s...@g...com
09.10 s...@g...com
09.10 olo
09.10 Stefan
09.10 czeremcha
09.10 olo
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?