Data: 2015-08-19 17:30:09
Temat: Re: Stary Dom.
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-08-19 o 00:20, @ pisze:
>
>
> I gwarantuje, ze dzieki ich kucharskim "chwytom" nie zorientujesz sie,
> ze jesz kure "po trzecim przebiegu", a nie kurczę z wybiegu...
> Nie pisz mi wiecej, ze nie potrafie odroznic kurczęcia od kurczaka.
> Bo nie potrafie.
> Nie jest mi to do zycia potrzebne.
Nie przejmuj się, w tej restauracji też tego nie potrafią. W jadłospisie
podają, że kurczak:
http://www.restauracjastarydom.pl/jadlospis
> Dla mnie istotne jest jaki tluszcz wrzuce na patelnie, smazac ta
> kurczyne, zeby sobie nie szkodzic.
> I z pewnoscia nie bedzie to zaden olej.
> Zakladam, ze wiesz dlaczego.
Ja nie wiem. Dlaczego?
Ewa
|