Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia W kwestii sera. Re: W kwestii sera.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: W kwestii sera.

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!eternal-september.org!fee
der.eternal-september.org!news.eternal-september.org!.POSTED!not-for-mail
From: "Pszemol" <P...@P...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: W kwestii sera.
Date: Sat, 20 May 2017 06:00:27 -0500
Organization: A noiseless patient Spider
Lines: 1
Message-ID: <ofp8q0$kjl$2@dont-email.me>
References: <591d6d49$0$5140$65785112@news.neostrada.pl>
<ofjunf$h9c$1@node2.news.atman.pl>
<591d8427$0$15200$65785112@news.neostrada.pl>
<591d851c$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
<ofkpp8$arr$1@node2.news.atman.pl> <ofl9ol$26b$10@dont-email.me>
<ofm8ng$mal$1@node2.news.atman.pl>
<591eb0bd$0$657$65785112@news.neostrada.pl>
<ofmis4$gi$1@node2.news.atman.pl>
<591ed71e$0$5158$65785112@news.neostrada.pl>
<ofmoc0$hma$1@node1.news.atman.pl>
<591f0c10$0$662$65785112@news.neostrada.pl>
<ofn9ru$3pj$2@node1.news.atman.pl>
Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Injection-Date: Sat, 20 May 2017 11:20:32 -0000 (UTC)
Injection-Info: mx02.eternal-september.org;
posting-host="41946f8be76040a499361c1afa17b40f";
logging-data="21109";
mail-complaints-to="a...@e...org";
posting-account="U2FsdGVkX1/z/Zln6gScvURrufRPSfYC"
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8117.416
In-Reply-To: <ofn9ru$3pj$2@node1.news.atman.pl>
X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8117.416
Importance: Normal
Cancel-Lock: sha1:oRWLsFfb019RHk9sR3l1zBFMhjk=
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:376945
Ukryj nagłówki

"stefan" <s...@w...pl> wrote in message
news:ofn9ru$3pj$2@node1.news.atman.pl...
>>>>> PS. A karczek jest cudowny, ta galaretka w zakamarkach sznurka...
>>>>>
>>>>
>>>> Niby skąd galaretka? Chyba że w kątnicy zaszyty i wędzony, a potem w
>>>> niejże
>>>> parzony...
>>>>
>>> Bo to taki maniak robi, po wędzeniu zaparza w rosole... a on jak obcieka
>>> to na wierzchu koło sznureczków zastyga
>>
>> Dodaje żelatynę, żeby mu wędzonki nie traciły na wadze przy stygnięciu i
>> potem nie obsychały. I tyle. Ja się na takie chwyty nie nabiorę.
>>
> gdy gotuję rosół, to na dzień następny mam galaretę - a żelatyny ni innych
> kolagenów nie dodaję :(

Jak się długo rosół gotuje to tak się potem żeluje. Nic dziwnego.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?