| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.silweb. pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Katarzyna" <k...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wiśniówka a kwas pruski Date: Tue, 5 Sep 2006 16:55:51 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <edk39b$ljl$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <edjfp1$r6d$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: zl14.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1157468268 22133 80.53.143.14 (5 Sep 2006 14:57:48 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 5 Sep 2006 14:57:48 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1807 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1807 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:277265 Ukryj nagłówki Dajesz 1/3 z pestkami , resztę bez i jest pyyycha. a migdałkowy smak tez | |
Zobacz także