Data: 2015-10-18 10:09:07
Temat: Re: Włoski tort makaronowy
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka wrote:
> Dnia Sat, 17 Oct 2015 21:20:38 +0200, FEniks napisał(a):
>
>> W dniu 2015-10-17 o 20:08, Ikselka pisze:
>>> Dnia Sat, 17 Oct 2015 20:03:35 +0200, FEniks napisał(a):
>>>
>>>> W dniu 2015-10-17 o 18:55, bbjk pisze:
>>>>> W dniu 15-10-17 o 18:47, FEniks pisze:
>>>>>
>>>>>> Ponieważ jego "włoskość" wzięła się po pierwsze z makaronu, a po
>>>>>> drugie - przekrój ma włoskie barwy. ;)
>>>>> Wzmocniłabym włoskość chlapiąc oliwą, zamiast fety - mozzarella, może
>>>>> wiórki parmezanu dodatkowo, odrobina lebiodki, to tak na szybko,
>>>>> więcej przyjdzie mi do głowy podczas produkcji. W sumie fajne
>>>>> pogotowie ratunkowe, bo składniki zawsze w domu są.
>>>> Nie wczytywałam się w ten linkowany przepis. Ja też robiłam bez fety
>>>> (po pięciokrotnym pytaniu dziecięcia, czy aby na pewno jej nie dodam),
>>>> a na wierzchu oczywiście mozzarella. Zamiast warstwy z kurczakiem można
>>>> zrobić z rybą albo tylko z masą jajeczną a' la carbonara.
>>>>
>>> Wyobrażam sobie to danie na talerzu...
>>
>> Nie musisz nadwerężać szarych komórek, na zdjęciu jest na talerzu.
>
> To jest JEDNA porcja?!
> Wow! Masz spust...
Ty to jednak masz maniery z czworaków.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|