Data: 2005-12-06 23:23:25
Temat: Re: Zgorzkniał mi szpinak - dlaczego?
Od: m...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
> Kupiłam świeży szpinak i zrobiłam go następująco: usunęłam ogonki,
> pokroiłam. Następnie na masełku podsmażyłam pokrojony czosnek, wrzuciłam
> szpinak i dusiłam. Na koniec posoliłam, popierzyłam, dodałam Vegety. Póki
> był gorący to jeszcze dał się zjeść ale szybko zgorzkniał, był po prostu nie
> do zjedzenia. Co zrobiłam źle - mrożony (paćkę) robiłam wielokrotnie i nigdy
> mi się to nie zdarzyło. Pozdrawiam Kasia
>
> --
> Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
Witam po bardzo długiej przerwie! Przeglądam archiwum i cieszę się, że
znajduję tu jeszcze starych bywalców. Z nowymi doświadczeniami wracam na forum.
W sprawie szpinaku - nie smaży się czosnku bo gorzknieje!Pozdrawiam serdecznie
wszystkich.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|