Data: 2012-10-29 07:42:35
Temat: Re: Zimowy gulasz dyniowo-cukiniowy
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2012-10-28 17:42, obywatel medea uprzejmie donosi:
> W dniu 2012-10-28 17:36, Qrczak pisze:
>> Dnia 2012-10-28 17:02, obywatel medea uprzejmie donosi:
>>> W dniu 2012-10-28 12:17, Qrczak pisze:
>>>>
>>>> , do tego cebula, papryka, fasola czerwona z puszki i indycze
>>>> gulaszowe. Doprawione czosnkiem i zieloną czubrycą.
>>>
>>> A jakiś "sklejacz" do tego?
>>
>> Sos pomidorowy, jak sobie przypominam. Ale można potraktować samą
>> oliwą, a na wierzch żółty ser.
>
> A to mięcho surowe? Jak długo trzeba zapiekać? Rzadko kiedy robię
> zapiekanki.
Surowe, pokrojone w zgrabną kostkę. A ze 40 minut wystarczy.
qr.a
|