Data: 2012-10-29 10:58:26
Temat: Re: Zimowy gulasz dyniowo-cukiniowy
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-10-29 08:42, Qrczak pisze:
> Dnia 2012-10-28 17:42, obywatel medea uprzejmie donosi:
>> W dniu 2012-10-28 17:36, Qrczak pisze:
>>> Dnia 2012-10-28 17:02, obywatel medea uprzejmie donosi:
>>>> W dniu 2012-10-28 12:17, Qrczak pisze:
>>>>>
>>>>> , do tego cebula, papryka, fasola czerwona z puszki i indycze
>>>>> gulaszowe. Doprawione czosnkiem i zieloną czubrycą.
>>>>
>>>> A jakiś "sklejacz" do tego?
>>>
>>> Sos pomidorowy, jak sobie przypominam. Ale można potraktować samą
>>> oliwą, a na wierzch żółty ser.
>>
>> A to mięcho surowe? Jak długo trzeba zapiekać? Rzadko kiedy robię
>> zapiekanki.
>
> Surowe, pokrojone w zgrabną kostkę. A ze 40 minut wystarczy.
Dzięki, będę testować w najbliższym czasie. Moje dziecię wprawdzie nie
przepada za zapiekankami, bo lubi mieć możliwość dokładnego obejrzenia,
co wkłada do ust, ale cóż, musi się zacząć przyzwyczajać.
Ewa
|