Data: 2012-11-01 19:01:59
Temat: Re: Zimowy gulasz dyniowo-cukiniowy
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 01 Nov 2012 19:13:17 +0100, Aicha napisał(a):
> W dniu 2012-11-01 19:10, Ikselka pisze:
>
>>>>>>> Problem polega na tym, że mimo znacznie lepszej dostępności tych
>>>>>>> lepszych produktów wybieramy te gorsze. Bo komuna z karpia zrobiła super
>>>>>>> rybę, z szynki smakołyk, z piersi kurczaka esencję wartości ożywczych.
>>>>>>
>>>>>> Jamon Serrano czy prosciutto crudo to też śmieci wg Ciebie?
>>>>>>
>>>>> Właśnie w tym problem, że większość moich znajomych nawet nie wie co to
>>>>> jest.
>>>>
>>>> Aicha chciała tylko pokazać, ze tylko co zagramaniczne, to godne smakowania
>>>> dla Polaka 3333-)
>>>
>>> Jak zwykle nie trafiłaś. Że szynka nie musi być farbowanym zewłokiem
>>> ociekającym wodą i pokrywającym się obślizgłą mazią po 2 dniach.
>>
>> Nie zarejestrowałam tego na mojej. Sklepowej tu oczywiście nie rozważam, no
>> ale jeśli o nią chodzi, to TO przede wszystkim nie jest szynka..
>
> W bloku raczej trudno robić sobie dojrzewalnię na strychu :>
Jeśli już aż tak, to lodówka jest w każdym domu.
http://tiny.pl/hkwdf
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
|