Data: 2012-11-01 19:03:24
Temat: Re: Zimowy gulasz dyniowo-cukiniowy
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 01 Nov 2012 19:15:49 +0100, Aicha napisał(a):
> W dniu 2012-11-01 19:13, Aicha pisze:
>
>>>>> Aicha chciała tylko pokazać, ze tylko co zagramaniczne, to godne
>>>>> smakowania dla Polaka 3333-)
>>>>
>>>> Jak zwykle nie trafiłaś. Że szynka nie musi być farbowanym zewłokiem
>>>> ociekającym wodą i pokrywającym się obślizgłą mazią po 2 dniach.
>>>
>>> Nie zarejestrowałam tego na mojej. Sklepowej tu oczywiście nie
>>> rozważam, no
>>> ale jeśli o nią chodzi, to TO przede wszystkim nie jest szynka..
>>
>> W bloku raczej trudno robić sobie dojrzewalnię na strychu :>
>
> Kiedyś "moi" studenci przed wyjazdem za granicę po zrobionej magisterce
> probowali sobie wysuszyć kiełbasę - zawieszona luzem, w kuchni.
> Niestety, mimo że było lato, a moje mieszkanie jest bardzo suche, wzięła
> się i spleśniała.
Sklepowa kiełbasa? - prędzej ci serce pęknie... niż owa dozna wysuszenia
;-)
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
|