Data: 2015-01-27 17:18:20
Temat: Re: bigos
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Qrczak pisze:
>>>> Pokroję 4 kilo kapuchy kiszonej wypłukał odpowiednio w wodzie, potem
>>>> wrzucę ją do szybkowaru wraz z połową główki kapuchy białej, żywej,
>>>> pokrojonej. Gotowanie z wodą do zmiękczenia. Na patelni wielkiej
>>>> podsmażę 0,5kg wieprzka i 0,5kg kiełbasy. Potem przerzucę to wszystko
>>>> do szybkowaru i jeśli będzie potrzeba to wypełnię to wodą
>>>
>>> https://www.youtube.com/watch?v=UeUTsvX1ok4&index=2&
list=RDuu0W64S1L-0
>>
>> Upsssss.
>> https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailp
age&v=uu0W64S1L-0&x-yt-cl=84503534&x-yt-ts=142191468
8
>
> Tamten bigos też był niczego sobie.
Ale trochę zgrzyta między zębami. Musiało się coś z paleniska posypać.
--
Jarek
|