Data: 2015-01-27 17:27:31
Temat: Re: bigos
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-01-27 o 17:03, Qrczak pisze:
> Dnia 2015-01-26 23:59, obywatel XL uprzejmie donosi:
>> W dniu poniedziałek, 26 stycznia 2015 21:33:47 UTC+1 użytkownik XL
>> napisał:
>>> W dniu piątek, 23 stycznia 2015 00:01:17 UTC+1 użytkownik iwanos
>>> napisał:
>>>
>>>> Pokroję 4 kilo
>>>> kapuchy kiszonej wypłukał odpowiednio w wodzie, potem wrzucę ją do
>>>> szybkowaru wraz z połową główki kapuchy białej, żywej, pokrojonej.
>>>> Gotowanie z wodą do zmiękczenia. Na patelni wielkiej podsmażę 0,5kg
>>>> wieprzka i 0,5kg kiełbasy. Potem przerzucę to wszystko do szybkowaru i
>>>> jeśli będzie potrzeba to wypełnię to wodą
>>>
>>> https://www.youtube.com/watch?v=UeUTsvX1ok4&index=2&
list=RDuu0W64S1L-0
>>
>>
>> Upsssss.
>> https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailp
age&v=uu0W64S1L-0&x-yt-cl=84503534&x-yt-ts=142191468
8
>>
>
> Tamten bigos też był niczego sobie.
Niemożliwe. Dobrego bigosu nie zrobi się w tak ekspresowym tempie.
Ewa
|