Data: 2004-01-24 14:26:20
Temat: Re: buef strogonow
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 23 Jan 2004 23:33:07 GMT, "Art(Gruby)" <j...@p...net>
wrote:
>On 23 Jan 2004 19:58:58 +0100, m...@p...onet.pl (Kot) wrote:
>
>>On Fri, 2004-01-23 at 19:37, Wojti wrote:
>>> Pieczarki mo??na dodaÄ? jak kto lubi.Koncentrat pomidorowy te?? siÄ? zgadza.
>>> Najwa??niejsz nie u??ywamy ??adnego innego miÄ?sa ni?? polÄ?dwica bo inaczej nie
>>> bÄ?dzie to buef.
>>> W/w przepis jest jak najbardziej poprawny.
>>
>>Larousse Gastronomique podaje, ze w boeuf strogonoff SA pieczarki, NIE
>>MA koncentratu. I ja w to wierze.
>>
>>--
>>Kot <m...@p...onet.pl>
>
>Ament!
>;-)
>
>Art(Gruby).
>
>Abyssus abyssum invocat.
a tak w ogole to w jednym menu gdzies tam na swiecie, nie pomne
gdzie napisane stalo WYRAZNIE:
Beef Strongenough
trys
K.T. - starannie opakowana
|