Data: 2004-09-16 22:41:47
Temat: Re: ciasto z coca-cola, czyli kokakola kejk
Od: Sabinka <s...@t...tuniema.pf.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 16 Sep 2004 19:27:10 +0200, "Basiek"
<smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> wrote:
>Ja tez mialam ciemniejsze miejsce na srodku placka i byl tam troche bardziej
>wilgotny. Myslalam, ze to przez fakt, ze pieklam z podwojnej porcji.
>Przedluzylam troche czas pieczenia i ciemne miejsce pozostalo, ale
>przynjamniej zrobilo sie mniej wiecej tak wilgotne jak reszta placka.
Hm... Ale czy normalnie ono wychodzi w miare jednolite w strukturze i
kolorze? Bo ja w koncu nie wiem czy ono mialo byc takie czy nie. Tam
gdzie bylo ciemne bylo bardziej zbite i faktycznie mokre, na goraco
bylo fajne, na drugi dzien tez dobre ale na trzeci dzien to juz jakos
za bardzo gumowate sie zrobilo.
--
Pozdrawiam, Sabina
(z adresu usun co trzeba)
www.pajacyk.pl
|