Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia co byscie zjedli w kameralnej knajpie na obrzezach miastem? Re: co byscie zjedli w kameralnej knajpie na obrzezach miastem?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: co byscie zjedli w kameralnej knajpie na obrzezach miastem?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "czeremcha" <c...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: co byscie zjedli w kameralnej knajpie na obrzezach miastem?
Date: Thu, 25 Jan 2007 17:12:56 +0000 (UTC)
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 26
Message-ID: <epaoeo$ibc$1@inews.gazeta.pl>
References: <ep7erj$g3s$1@news.onet.pl> <ep8sb6$2gv$1@inews.gazeta.pl>
<ep8uau$gt0$1@news.onet.pl> <ep9tnp$j28$1@inews.gazeta.pl>
<ep9uid$fpe$1@news.onet.pl> <ep9vn8$rot$1@inews.gazeta.pl>
<epa0ku$rfk$1@achot.icm.edu.pl> <epa12s$o19$2@news.onet.pl>
<epa1a9$5jn$1@inews.gazeta.pl> <epa2ep$ve$1@achot.icm.edu.pl>
<45b8979a$1@news.home.net.pl>
NNTP-Posting-Host: chello084010188035.chello.pl
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1169745176 18796 172.20.26.234 (25 Jan 2007 17:12:56 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 25 Jan 2007 17:12:56 +0000 (UTC)
X-User: czeremcha4
X-Forwarded-For: 172.20.6.162
X-Remote-IP: chello084010188035.chello.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:289446
Ukryj nagłówki

Krystyna Chiger <k...@h...people.pl> napisał(a):

> =A6wi=EAte s=B3owa :) Szef ma mie=E6 fachowc=F3w, umie=E6 ich znale=BC=E6=
> i zatrzymac
> u siebie. Omnibus nic nie robi porz=B1dnie, zwyczajnie nie ma na to czasu=
> ,=20
> ani nie ma czasu na podnoszenie w=B3asnych kwalifikacji.

"Mój mąż z zawodu jest dyrektorem" - pamiętasz?

> Taki model
> mo=BFe si=EA sprawdzi=E6 wy=B3=B1cznie w gospodarstwie domowym starego ty=
> pu.

Nie mówię, że właściciel knajpki musi znać się na hydraulice i
bukieciarstwie. Knajpce prowadzonej przez osobę bez zacięcia do gotowania
zabraknie "tego czegoś". Moim zdaniem musi umieć zaproponować choćby jedno
danie, taką "specjalność zakładu", jak to w dawnych czasach nazywano, za
którym ludzie będą o ile nie tęsknić, to będą chcieli zjeść jeszcze raz. W
przeciwnym razie będzie szefować kolejnej jadłodajni - mniej lub bardziej
snobistycznej.

Ania

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
25.01 Ovo
25.01 Ovo
25.01 Ikselka
25.01 czeremcha
26.01 anatol
26.01 BBjk
26.01 Hania
26.01 Gosia Plitmik
26.01 Gosia Plitmik
26.01 czeremcha
26.01 Gosia Plitmik
26.01 czeremcha
26.01 Krystyna Chiger
26.01 Krystyna Chiger
26.01 czeremcha
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6