Data: 2007-04-21 09:09:51
Temat: Re: co można zrobić z selera naciowego?
Od: "czeremcha " <c...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista <p...@w...pl> napisał(a):
> "cherokee" <n...@n...pl> wrote
> > Sałatka: pokrojone w kostkę jabłko ze skórką, do tego pokrojony w plastry
> > seler (koniecznie obrany ze skórki i błonek), majonez. Pycha!
> Ale to z korzenia, a w temacie - zastosowanie naciowego.
A tu się mylisz. Nie musi być korzeniowy. Jadłam sałatkę Waldorf /czyli to,
co podała cherokee plus orzechy włoskie/ z selera naciowego - i smakowała mi
bardziej, niż klasyczna /z korzeniowego/. Bardziej soczysta, chrupiąca i
delikatniejsza w smaku.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|