Data: 2001-09-25 09:22:08
Temat: Re: fois gra, gulasz watróbkowy
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Jerzy" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:9oo20e$mjl$1@sunsite.icm.edu.pl...
> > > > Foie gras to francuska nazwa przerosnietych watrobek ze
specjalnie
> > > > tuczonych gesi. [...]
> > > Mam nadzieje, ze to nie to o czym mysle. Brrr...
> > dokladnie tak, niestety...
> I sądzisz, że ON podał ten przepis z premedytacją?
> Sadysta!
> Kurcze, gdzie jest ta najbliższa degustacja? Chciałbym spróbować
choć raz
> to co chcę zwalczać! ;-)))
> pozdr. Jerzy
>
> Podobno najlepiej z truflami (spróbować, nie zwalczać) ;-)))
pozdr.Alex
|