Data: 2001-09-26 14:47:50
Temat: Re: fois gra, gulasz watróbkowy
Od: "Pawel" <r...@p...interia.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> wrote in message
news:26512-1001412961@as2-186.starogard.dialup.ineti
a.pl...
>
> Użytkownik "Jerzy" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
> news:9oo20e$mjl$1@sunsite.icm.edu.pl...
> > > > > Foie gras to francuska nazwa przerosnietych watrobek ze
> specjalnie
> > > > > tuczonych gesi. [...]
> > > > Mam nadzieje, ze to nie to o czym mysle. Brrr...
To w takim razie nie o tym myslalem....
Chodzilo mi o zwyczajny sos watrobkowy, ktory robi sie z watrobek
drobiowych...
> > > dokladnie tak, niestety...
> > I sądzisz, że ON podał ten przepis z premedytacją?
Przepraszam, ale nie otrzymalem tego przepisu a na liscie dyskusyjnej
rowniez go nie ma. Czy mozna prosic jeszcze raz o post-a ?
Pawel
|