Data: 2011-04-25 14:34:15
Temat: Re: jak przygotowujecie pieczonego KRÓLIKA?
Od: "darkblue" <n...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
--------------------------------------------------
From: "Marsjasz" <d...@w...pl>
Sent: Monday, April 25, 2011 4:20 PM
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: jak przygotowujecie pieczonego KRÓLIKA?
> troszke mdle to mi wyglada...
> ja nacieram krolika marynata (sok z cytryny przyprawy czosnkowe i inne) i
> zostawiam na noc...
> nastepnego dnia szpikuje sloninka! i pieke...
> a sos do niego robie pozniej (moze byc i na bazie smietany)...
>
nie mdle, po prostu nie podałem pełnego przepisu, a szczególnie jakimi
ziołami/przyprawami królik jest nacierany. oczywiście przed pieczeniem
spędza dobę w lodówce, dzięki temu mięso jest bardziej kruche.
|