Data: 2005-01-26 22:22:07
Temat: Re: jak sie wymiawia obcobrzmiace nazwy potraw?
Od: "eM eL" <badbatz99@hotmailCUT_THIS_OUT.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Art(Gruby)" <A...@p...net> wrote in message
news:oasfv01dt2nb3i1vj8l75qn2herni0mcp9@4ax.com...
> Niestety nie...;-(((( mielismy jednego sprzedawce ale 2 lata temu
> splajtowal...
> najbardziej "renesansowe" sa kurczaki z rozna i inne miesiwa...i
> oczywiscie piwo...lol...obok tego mamy ludzi sprzedajacych "chinskie"
> i "fish & chips"...
> zachecamy gildie zeby przygotowywaly "autentyczne" jedzenie - jedyny
> problem to kwestia utrzymania jako takich warunkow higienicznych ( w
> SD rozwinieta to wymiarow paranoicznych)...
Mid pitny...? Chlopaki na Renaissance Fair w Maryland podaja miod pitny (nawet jeden
rodzaj z Polski, ale francuski byl smakowitszy...) i pieczone uda indyka - wyglada to
dosyc groznie, jak mala maczuga :-)))
--
><eM eL><Washington, D.C.><
><There's no place like 127.0.0.1><
|