Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "vefour" <v...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: jak smażyc rybę
Date: Sat, 25 May 2002 22:30:05 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 51
Message-ID: <acos8a$cj0$1@news.tpi.pl>
References: <0...@n...onet.pl>
<acobmg$p69$1@news2.ipartners.pl> <acof1e$olq$1@info.cyf-kr.edu.pl>
<acog99$rgh$1@news2.ipartners.pl> <acomnd$ig5$1@info.cyf-kr.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: pi188.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 1022358602 12896 217.99.209.188 (25 May 2002 20:30:02 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 25 May 2002 20:30:02 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:109786
Ukryj nagłówki
teflon nie jest lepszy, jest inny. akurat dla wielu ryb bardzo w porządku,
nie ma problemu z przywieraniem skóry. A dzikich temperatur przy teflonie
nie potrzebujesz.
v.
Użytkownik "Anna Wojciechowska" <s...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:acomnd$ig5$1@info.cyf-kr.edu.pl...
> haha wiem ze taki patelnie z "porządnym " dnem są dobre
> ale myślałam że te teflonowe są jeszcze lepsze
> choć prawdę mówiąc to ten teflon trochę złazi no i w związku z tym pewnie
> jest go trochę w jedzonku
>
> pozdrawiam
> Ania
>
>
>
>
> --
> ---------------------------------------------
> Ania Wojciechowska
> 0 600 073 049
> Użytkownik "Jurek "goral"" <p...@s...home.pl> napisał w wiadomości
> news:acog99$rgh$1@news2.ipartners.pl...
> >
> > Użytkownik "Anna Wojciechowska" <s...@p...onet.pl> napisał w
> > wiadomości news:acof1e$olq$1@info.cyf-kr.edu.pl...
> > > a dlaczego ta z teflonem jest zla?
> >
> > Teflon jako srodek do oddzielenia tego co sie smazy od patelni jest
raczej
> > nieciekawym wytworem chemi.Mozna tez smazyc na patelniach miedzianych i
> > innych cudach , ale stara dobrze wypalona patelnia cyganska jest
> najlepsza.
> > Ja takiej uzywam od lat i jakos wszystko sie smazy bez problemy i nawet
> > trudne omlety do smazenia jakos sie udaja .
> > "goral"
> > 0606121996
> >
> > > ---------------------------------------------
> > > Ania Wojciechowska
> > > 0 600 073 049
> > >
> >
> >
>
>
|