Data: 2002-05-25 20:30:05
Temat: Re: jak smażyc rybę
Od: "vefour" <v...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
teflon nie jest lepszy, jest inny. akurat dla wielu ryb bardzo w porządku,
nie ma problemu z przywieraniem skóry. A dzikich temperatur przy teflonie
nie potrzebujesz.
v.
Użytkownik "Anna Wojciechowska" <s...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:acomnd$ig5$1@info.cyf-kr.edu.pl...
> haha wiem ze taki patelnie z "porządnym " dnem są dobre
> ale myślałam że te teflonowe są jeszcze lepsze
> choć prawdę mówiąc to ten teflon trochę złazi no i w związku z tym pewnie
> jest go trochę w jedzonku
>
> pozdrawiam
> Ania
>
>
>
>
> --
> ---------------------------------------------
> Ania Wojciechowska
> 0 600 073 049
> Użytkownik "Jurek "goral"" <p...@s...home.pl> napisał w wiadomości
> news:acog99$rgh$1@news2.ipartners.pl...
> >
> > Użytkownik "Anna Wojciechowska" <s...@p...onet.pl> napisał w
> > wiadomości news:acof1e$olq$1@info.cyf-kr.edu.pl...
> > > a dlaczego ta z teflonem jest zla?
> >
> > Teflon jako srodek do oddzielenia tego co sie smazy od patelni jest
raczej
> > nieciekawym wytworem chemi.Mozna tez smazyc na patelniach miedzianych i
> > innych cudach , ale stara dobrze wypalona patelnia cyganska jest
> najlepsza.
> > Ja takiej uzywam od lat i jakos wszystko sie smazy bez problemy i nawet
> > trudne omlety do smazenia jakos sie udaja .
> > "goral"
> > 0606121996
> >
> > > ---------------------------------------------
> > > Ania Wojciechowska
> > > 0 600 073 049
> > >
> >
> >
>
>
|