Data: 2002-05-25 18:55:15
Temat: Re: jak smażyc rybę
Od: "Anna Wojciechowska" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
haha wiem ze taki patelnie z "porządnym " dnem są dobre
ale myślałam że te teflonowe są jeszcze lepsze
choć prawdę mówiąc to ten teflon trochę złazi no i w związku z tym pewnie
jest go trochę w jedzonku
pozdrawiam
Ania
--
---------------------------------------------
Ania Wojciechowska
0 600 073 049
Użytkownik "Jurek "goral"" <p...@s...home.pl> napisał w wiadomości
news:acog99$rgh$1@news2.ipartners.pl...
>
> Użytkownik "Anna Wojciechowska" <s...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:acof1e$olq$1@info.cyf-kr.edu.pl...
> > a dlaczego ta z teflonem jest zla?
>
> Teflon jako srodek do oddzielenia tego co sie smazy od patelni jest raczej
> nieciekawym wytworem chemi.Mozna tez smazyc na patelniach miedzianych i
> innych cudach , ale stara dobrze wypalona patelnia cyganska jest
najlepsza.
> Ja takiej uzywam od lat i jakos wszystko sie smazy bez problemy i nawet
> trudne omlety do smazenia jakos sie udaja .
> "goral"
> 0606121996
>
> > ---------------------------------------------
> > Ania Wojciechowska
> > 0 600 073 049
> >
>
>
|