Data: 2002-05-25 17:05:40
Temat: Re: jak smażyc rybę
Od: "Jurek \"goral\"" <p...@s...home.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Anna Wojciechowska" <s...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:acof1e$olq$1@info.cyf-kr.edu.pl...
> a dlaczego ta z teflonem jest zla?
Teflon jako srodek do oddzielenia tego co sie smazy od patelni jest raczej
nieciekawym wytworem chemi.Mozna tez smazyc na patelniach miedzianych i
innych cudach , ale stara dobrze wypalona patelnia cyganska jest najlepsza.
Ja takiej uzywam od lat i jakos wszystko sie smazy bez problemy i nawet
trudne omlety do smazenia jakos sie udaja .
"goral"
0606121996
> ---------------------------------------------
> Ania Wojciechowska
> 0 600 073 049
>
|