Data: 2007-03-09 08:47:11
Temat: Re: jak upiec sernik wiedeński?
Od: " zebra" <z...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
MONI|<A <moni|<...@p...wp.pl> napisał(a):
> Ja nakrywam ciasto srebrną folią, zdejmuje ja z ciasta ok 15 min przed
> końcem pieczenia aby wierzch się zarumienił.
> Ciasto wtedy może się ładnie może dopiec i wierzch się nie jest spalony.
No jest to pewne rozwiązanie, tak samo jak wyłączenie górnej grzałki, a czy
nie ma w kuchence poziomu w którym dół lepiej grzeje od góry? w sumie chyba
nie, bo od dołu dwie blachy, z góry wcale :/ pewnie powinno sie robic kuchenki
z większą mocą dolnej grzałki.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|