« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "bodzio" <b...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jakie przyprawy do nacierania kurczaka? Date: Fri, 13 Apr 2007 16:56:51 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 13 Message-ID: <evo5ne$i2a$1@inews.gazeta.pl> References: <evle5v$41v$1@inews.gazeta.pl> <evo54o$fms$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 82.139.21.128 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1176476206 18506 82.139.21.128 (13 Apr 2007 14:56:46 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 13 Apr 2007 14:56:46 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028 X-User: slawas2001 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:294894 Ukryj nagłówki jak by tak przed zrobieniem wrzucic te skrzydła do tej marynaty na noc: |
Zobacz także