Data: 2006-06-09 11:25:49
Temat: Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów
Od: "Iwona_s" <i...@T...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "yapann" <y...@o...pe.el> napisał w wiadomości
>> Jaka lipa?? Zagęszcza aż miło.
> i weź takie coś podgrzej, jak trzeba podać trochę poźniej, albo utrzymaj w
> temeperaturze - nie, dziękuję, dla mnie to jest po prostu nieestetyczne
> albo nie umiem by było inaczej :/
Raczej nie umiesz inaczej...;( Nie dawaj zbyt duzo maki, poniewaz, gdy
postoi w takim sosie ( i nie tylko), to puchnie i potrawa robi sie za gesta.
Delikatnie panocku ;) Podgrzewac bez problemu mozna.
> Jedynym wyjątkiem jest beszamelek :)
Ja akurat nie cierpie nic z beszamelem. Jakas inna jestem??? Ale przezyje i
bez niego;)
--
Pozdrawiam
Iwona
// Wlasciwoscia czlowieka jest bladzic, glupiego - w bledzie trwac / /
Cyceron
http://www.kociszce.ao.pl
|