« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.dialog.net.pl!not -for-mail From: "Iwona_s" <i...@T...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów Date: Fri, 9 Jun 2006 13:25:49 +0200 Organization: Dialog Net Lines: 28 Message-ID: <e6blrj$ruc$1@news.dialog.net.pl> References: <e69v69$hjf$1@nemesis.news.tpi.pl> <e6bg6b$o65$1@news.onet.pl> <e6bjq2$o4f$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: xdsl-2198.elblag.dialog.net.pl X-Trace: news.dialog.net.pl 1149852339 28620 81.168.199.150 (9 Jun 2006 11:25:39 GMT) X-Complaints-To: a...@d...net.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 9 Jun 2006 11:25:39 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270604 Ukryj nagłówki Użytkownik "yapann" <y...@o...pe.el> napisał w wiadomości |
Zobacz także