Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia (jakie) techniki zagęszczania sosów Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net
.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.dialog.net.pl!not
-for-mail
From: "Iwona_s" <i...@T...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów
Date: Fri, 9 Jun 2006 13:25:49 +0200
Organization: Dialog Net
Lines: 28
Message-ID: <e6blrj$ruc$1@news.dialog.net.pl>
References: <e69v69$hjf$1@nemesis.news.tpi.pl> <e6bg6b$o65$1@news.onet.pl>
<e6bjq2$o4f$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: xdsl-2198.elblag.dialog.net.pl
X-Trace: news.dialog.net.pl 1149852339 28620 81.168.199.150 (9 Jun 2006 11:25:39 GMT)
X-Complaints-To: a...@d...net.pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 9 Jun 2006 11:25:39 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270604
Ukryj nagłówki

Użytkownik "yapann" <y...@o...pe.el> napisał w wiadomości

>> Jaka lipa?? Zagęszcza aż miło.

> i weź takie coś podgrzej, jak trzeba podać trochę poźniej, albo utrzymaj w
> temeperaturze - nie, dziękuję, dla mnie to jest po prostu nieestetyczne
> albo nie umiem by było inaczej :/

Raczej nie umiesz inaczej...;( Nie dawaj zbyt duzo maki, poniewaz, gdy
postoi w takim sosie ( i nie tylko), to puchnie i potrawa robi sie za gesta.
Delikatnie panocku ;) Podgrzewac bez problemu mozna.

> Jedynym wyjątkiem jest beszamelek :)

Ja akurat nie cierpie nic z beszamelem. Jakas inna jestem??? Ale przezyje i
bez niego;)

--
Pozdrawiam
Iwona
// Wlasciwoscia czlowieka jest bladzic, glupiego - w bledzie trwac / /
Cyceron
http://www.kociszce.ao.pl





 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.06 Panslavista
09.06 Sławek SWP
09.06 yapann
10.06 m.
10.06 Małgorzatka+
11.06 Sławek SWP
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Sztuka Edukacji wer. 6462
Próbna wiadomość
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6