Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia koniak Re: koniak

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: koniak

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.p
l!newsgate.pl
From: h...@a...pl (Hektor)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: koniak
Date: 21 Mar 2003 23:10:09 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 20
Message-ID: <021701c2eff6$bd601860$0502a8c0@mainstation>
References: <b5d8dj$l8l$1@news.onet.pl> <b5er7u$nqu$1@nemesis.news.tpi.pl>
<1fs6ril.1ombzufjjpmumN%wlos@tele.com.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1048284609 26319 192.168.240.245 (21 Mar 2003 22:10:09 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 21 Mar 2003 22:10:09 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.50.4920.2300
X-Received: from mainstation (pg14.gdansk.sdi.tpnet.pl [213.77.190.14]) by
mail.artnet.com.pl (8.11.4/8.11.4) with SMTP id h2LM9U231117 for
<p...@n...pl>; Fri, 21 Mar 2003 23:09:30 +0100
X-Received: from mainstation (pg14.gdansk.sdi.tpnet.pl [213.77.190.14]) by
mail.artnet.com.pl (8.11.4/8.11.4) with SMTP id h2LM9U231117 for
<p...@n...pl>; Fri, 21 Mar 2003 23:09:30 +0100
X-Received: from mainstation (pg14.gdansk.sdi.tpnet.pl [213.77.190.14]) by
mail.artnet.com.pl (8.11.4/8.11.4) with SMTP id h2LM9U231117 for
<p...@n...pl>; Fri, 21 Mar 2003 23:09:30 +0100
X-Received: from mainstation (pg14.gdansk.sdi.tpnet.pl [213.77.190.14]) by
mail.artnet.com.pl (8.11.4/8.11.4) with SMTP id h2LM9U231117 for
<p...@n...pl>; Fri, 21 Mar 2003 23:09:30 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:150248
Ukryj nagłówki

From: "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl>

> > jak dla mnie mieszanie Hennesy'ego do zbrodnia ;-)
> >
> A niby dlaczego?

Poniewaz koniak jest jednym z nadoskonalszych alkoholi, czesto (szczególnie
te pierwszoligowe marki) dopracowywanym w najdrobniejszych detalach smaku. I
po to pije sie go w temperaturze pokojowej, aby tych niuansów nie zatracic.
A dodawanie do markowego koniaku jakiegos plynu do mycia naczyn typu
coinreau, likier czy inny wermut to tak jakby pod gumofilce zalozyc jedwabne
ponczochy. Mozna, ale po co skoro wystarcza onuce ...

Pozdrawiam
Zbigniew Kordan


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
22.03 Ewa \(siostra Ani\) N.
22.03 Bask
22.03 Wladyslaw Los
22.03 Hektor
22.03 Hektor
22.03 MaZi
22.03 Wladyslaw Los
22.03 Hektor
22.03 Roman Rumpel
22.03 Wladyslaw Los
23.03 Wladyslaw Los
24.03 Hektor
24.03 Konrad Brywczyński
24.03 Wladyslaw Los
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6