Data: 2003-03-21 22:10:09
Temat: Re: koniak
Od: h...@a...pl (Hektor)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl>
> > jak dla mnie mieszanie Hennesy'ego do zbrodnia ;-)
> >
> A niby dlaczego?
Poniewaz koniak jest jednym z nadoskonalszych alkoholi, czesto (szczególnie
te pierwszoligowe marki) dopracowywanym w najdrobniejszych detalach smaku. I
po to pije sie go w temperaturze pokojowej, aby tych niuansów nie zatracic.
A dodawanie do markowego koniaku jakiegos plynu do mycia naczyn typu
coinreau, likier czy inny wermut to tak jakby pod gumofilce zalozyc jedwabne
ponczochy. Mozna, ale po co skoro wystarcza onuce ...
Pozdrawiam
Zbigniew Kordan
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|