Data: 2006-04-23 17:48:32
Temat: Re: kotlet schabowy - totalna porazka
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"maf" <m...@n...alpha.pl> wrote in message
news:e2gc8h$ete$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e2gbv3$e9t$1@nemesis.news.tpi.pl...
>>
>> Dzięki temu są soczyste, czuje się mięso, a nie panierkę...
>>
> Te sa soczyste i smaczne, ale wyglad? panierki jest tylko troszke, z 2 mm?
> Wczorajszy, co sie odkleila panierka, najpierw lekko przesypalem maka.
> Sadzilem, ze dzieki temu panierka sie nie odklei.
> Pozdr
> maf
Czasem lepiej osuszyć mięso ściereczką i dopiero do mąki - może Pan kupuje
mięso z importu - oślizłe i wodniste...
|