Data: 2019-03-12 09:25:40
Temat: Re: kurczaki zagrodowe a klatkowe
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jivanmukta <j...@p...onet.pl> wrote:
> W dniu 14.05.2018 o 15:28, FEniks pisze:
>> Zauważyłam, że kurczaki tzw. "zagrodowe" albo te "z powolnego chowu"
>> (np. w Lidlu takie mają) - a konkretnie piersi z tych kurczaków - mają
>> zdecydowanie twardsze mięso od tych najzwyklejszych kurczaków. Zazwyczaj
>> po podsmażeniu są po prostu twarde i wiórowate. Czy to tylko ja mam
>> takie spostrzeżenie? Może po prostu pechowo trafiam? Ale byłoby to dość
>> dziwne. A może wolno hodowane kurczaki po prostu takie być powinny? Hm...
>>
>> Ewa
>>
> Mięso to nie żywność. To trupy żywych czujących istot. Jedzenie mięsa
> jest ciężkim grzechem. Człowiek jedzący mięso to albo drań albo idiota.
>
Wege to holocaust marchewek!
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/249996,Naukow
cy-odkryli-pamiec-i-system-nerwowy-roslin
--
XL Homoseksualizm NIE JEST wrodzony:
https://www.homoseksualizm.edu.pl/terapia/faq/337-mi
t-1-homoseksualizm-jest-wrodzony?fbclid=IwAR3bkm3Vwz
J2sQ5ctFV6BfG52bOppwjyFLf5H2fEqMH9VdsD-t4X9Aea8eE
|